Uyumlu sürümler
Tiga Hidangan Sekali Masak (Nasi, Telur Kukus dan Ayam Dang Gui)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ayam dang gui
- 500 g paha ayam, dengan kulit dan tulang (sekitar 1 paha), potong jadi 8 bagian
- 10 g jamur kuping hitam kering, direndam hingga lunak
- 30 g jahe segar, iris-iris
- 2 siung bawang putih, iris-iris
- 5 jujube (kurma merah), biji dibuang, potong bagi dua
- 1 sdt dang gui bubuk
- 1 sdt kecap asin
- 1 sdm goji berry
- ½ sdt garam
- 1 sdt minyak wijen hitam, dipanggang
-
1
sdm arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
veya 1 sdm mirin
Telur kukus
- 240 g air
- 150 g telur (berkisar 3 butir telur)
Nasi kukus
- 200 g beras
- 1000 g air
- 1 sdt kecap asin
- 1 tangkai ketumbar segar, daun saja, untuk hiasan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 739 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r771403