Cihazlar ve Aksesuarlar
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 40 dk
2 porzioni
Malzemeler
Salsa alle ciliegie
-
20 g di burro
-
150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
-
50 g di Vermouth rosso
Anatra
-
1500 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
-
olio extravergine di oliva
-
sale q.b.
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 2 porzioni
Sodyum
447.9 mg
Protein
87 g
Kalori
3691 kJ /
882 kcal
Yağ
49.6 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
9.8 g
Karbonhidrat
13.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Voi...Noi...Bimby® - Giugno 2022
31 Tarif
İtalya
İtalya