Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

5.0 7 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 40 dk
2 porzioni

Malzemeler

Salsa alle ciliegie
  • 20 g di burro
  • 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
  • 50 g di Vermouth rosso
Anatra
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
  • olio extravergine di oliva
  • sale q.b.

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 2 porzioni

Sodyum 447.9 mg
Protein 87 g
Kalori 3691 kJ / 882 kcal
Yağ 49.6 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 9.8 g
Karbonhidrat 13.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...