Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico

Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico

4.4 82 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
10 fette

Malzemeler

Pasta brisèe
  • 150 g di farina tipo 00
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
Peperoni
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 250 g di mozzarella per pizza (vedere varianti)
  • 10 pomodori ciliegino a metà
  • 10 foglie di basilico fresche lavate
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 229.1 mg
Protein 6.9 g
Kalori 902.4 kJ / 215.7 kcal
Yağ 15.4 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 13.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...