Cihazlar ve Aksesuarlar
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
Hazırlık 5 dk
Toplam 3sa 5 dk
6 sztuk
Malzemeler
-
4 - 6 jajek o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych
-
ocet do przetarcia jajek
-
10 g zielonej herbaty liściastej np. Mate, suszonej
-
woda (do oznaczenia 1 l)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 sztukę
Sodyum
61 mg
Protein
5.3 g
Kalori
258 kJ /
61.7 kcal
Yağ
4.2 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
0.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
NEWSLETTER
9 Tarif
Polonya
Polonya