Cihazlar ve Aksesuarlar
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
aşurelik buğday 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)250 g
-
su2000 g
-
tuz2 ¾ tk
-
fındık turp ince dilimlenmiş100 g
-
konserve mısır suyu süzülmüş140 g
-
salatalık küp küp doğranmış100 g
-
kiraz domates ikiye bölünmüş150 g
-
beyaz peynir, sert kabaca ufalanmış50 g
-
frenk soğanı ince dilimlenmiş10 dal
-
yoğurt yağlı200 g
-
diş sarımsak (isteğe bağlı)1
-
hardal10 g
-
bal10 g
-
sirke15 g
-
zeytinyağı10 g
-
limon suyu10 g
-
toz karabiber⅛ - ¼ tk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
627 mg
Protein
9 g
Kalori
1083 kJ /
258 kcal
Yağ
7 g
Lif
3.7 g
Karbonhidrat
38 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbekü Zamanı
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
TM6 MODLARIYLA VEJETARYEN LEZZETLER
8 Tarif
Türkiye
Türkiye