Uyumlu sürümler
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bonet
- 170 g di zucchero
- 830 g di acqua
- 90 g di amaretti secchi + q.b.
- 4 uova medie
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 360 g di latte intero
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di liquore all'amaretto (isteğe bağlı)
Patate e tonno di gallina
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1500 g di acqua
- 30 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di cipolla
- 800 g di gallina a pezzi (vedere consigli)
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzico di sale
- 4 pizzico di pepe nero macinato
- 3 rametti di rosmarino fresco interi
- 3 foglie di alloro fresche
- 3 foglie di salvia fresca
- 3 spicchi di aglio
- 6 bacche di ginepro
- panna montata, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4738.3 kJ / 1132.5 kcal
- Protein
- 60.7 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 57.9 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 605.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r767690