Onigiri

Onigiri

4.1 10 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

Cottura riso
  • 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
  • 580 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
  • 150 g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    150 g di filetti di salmone fresco, cotto, a tocchetti
  • 5 fogli di alga kombu tagliata a strisce (2x5 cm)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 507.3 mg
Protein 7.3 g
Kalori 1204.5 kJ / 287.8 kcal
Yağ 3.6 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 0.4 g
Karbonhidrat 60.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...