Cotton Japanese cheesecake

Cotton Japanese cheesecake

3.5 64 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
8 fette

Malzemeler

  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g olio di semi di girasole + q.b.
    80 g di olio di semi di mais, + q.b.
  • 150 g zucchero
  • 6 uova albumi e tuorli separati
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 60 g di amido di mais (maizena)
  • zucchero a velo a piacere

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 161.9 mg
Protein 7.9 g
Kalori 1457.6 kJ / 348.4 kcal
Yağ 23.5 g
Doymuş Yağ 8.3 g
Karbonhidrat 28.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...