Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak
- 100 g soğan, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g yeşil biber, çarliston veya dolmalık, parçalara bölünmüş (2-3 cm), bk.öneriler
- 50 g zeytinyağı
- 100 g kültür mantarı, küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş
- 100 g kabak, küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 100 g taze fasulye, dondurulmuş, çözdürülmüş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 200 g baldo pirinç (25 dakika oda sıcaklığındaki suda ıslatılıp süzülmüş, ıslatılmamış pirincin ağırlığı 200 g), (bk. Öneriler)
- 1 yk tatlı kırmızı toz biber
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ - ½ tk toz zerdeçal
- 680 g su
- 200 - 250 g konserve nohut, suyu süzülüp durulanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 811.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r763868