Cihazlar ve Aksesuarlar
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
limon tercihen organik1
-
portakal tercihen organik1
-
tuz, iri taneli10 g
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
maydanoz, taze sadece yaprakları1 dal
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)400 g
-
zeytinyağı40 g
-
su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)1400 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2095 mg
Protein
49.3 g
Kalori
1744 kJ /
417 kcal
Yağ
22.4 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
4.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Tarif
Türkiye
Türkiye