Risotto alla carbonara

Risotto alla carbonara

4.4 193 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa
4 porzioni

Malzemeler

Salsa alla carbonara
  • 110 g di pecorino Romano a pezzi
  • 1 uovo
  • 4 tuorli
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Risotto
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 790 g di acqua
  • 1 dado per brodo di carne o vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
  • 200 g di guanciale a cubetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 2118.6 mg
Protein 27.8 g
Kalori 2970.3 kJ / 710 kcal
Yağ 38.7 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 16.9 g
Karbonhidrat 65.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...