Sogliola al vapore con piselli

Sogliola al vapore con piselli

4.1 27 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

Emulsione
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Filetti di sogliola e piselli
  • 400 g di acqua
  • 600 g di filetti di sogliola (150 g circa a filetto)
  • 200 g di piselli surgelati
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 836 mg
Protein 28.5 g
Kalori 872.8 kJ / 208.5 kcal
Yağ 8.6 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 0.9 g
Karbonhidrat 4.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...