Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.4 18 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa
4 porzioni

Malzemeler

Finocchi
  • 400 g di finocchi tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 130 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 - 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 20 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 731.1 mg
Protein 9.3 g
Kalori 1135.5 kJ / 271.5 kcal
Yağ 24.8 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 14.9 g
Karbonhidrat 2.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...