Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g beras sushi
- 900 g air
- 1 sdt minyak kacang
- 2 - 3 daun bawang, dipangkas ujungnya dan potong bagi empat
- 2 wortel (210 g), potong bagi empat
- 150 g tuna segar, sashimi grade atau salmon sashimi grade, potong dadu (2 cm)
- 3 - 4 sdm mirin
- ½ sdt minyak wijen
- 1 sdm biji wijen putih atau biji wijen hitam
- 1 alpukat, daging buah saja, potong dadu
- 1 timun Lebanon (Lebanese cucumber), dikupas dan potong dadu
- 15 udang matang kupas (sekitar 120 g)
- 3 - 4 sdm kecap asin
- 3 - 4 sdm cuka beras
- 1 lembaran nori, potong strip tipis-tipis, untuk hiasan
- pasta wasabi, untuk penyajian (opsional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 1780 kJ / 424 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 2015 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r761579