Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Saus celup
- 1 cm jahe segar, dikupas
- 50 g cuka beras
- 50 g kecap asin
- 1 daun bawang, dipangkas ujungnya dan iris tipis-tipis
- 1 sdt minyak wijen
- ¼ sdt cabai kering kasar
Isian
- 800 g air, tambahkan untuk merekatkan dan mengukus (bila perlu)
- 100 g kol, potong kecil-kecil (5-6 cm)
- 3 cm jahe segar, dikupas
- 2 siung bawang putih
- 5 tangkai lokio segar, potong bagi empat
- 3 daun bawang, dipangkas ujungnya dan potong bagi empat
- 300 g daging babi cincang
- 1 jumput garam laut, sesuai selera
- 1 jumput lada putih bubuk, sesuai selera
- 1 sdt minyak wijen
- 2 sdt kecap asin
- 2 sdt cuka beras
- 2 sdt tepung kentang (potato flour)
- 1 bungkus kulit gyoza (berkisar 35 kulit gyoza)
- 2 sdm minyak sayur, tambahkan untuk mengoles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 potongan
- Kalori
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 3.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 93.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r761572