Risotto d'épeautre et poisson mariné

Risotto d'épeautre et poisson mariné

3.6 18 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 15 g gingembres frais
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g de filets de poisson blanc
  • 6 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • le jus d'un citron jaune
  • 250 g de petit épeautre
  • 700 g d'eau
  • 400 g de courge butternut
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1144 mg
Protein 39.3 g
Kalori 3117.5 kJ / 763.3 kcal
Yağ 29.5 g
Lif 15 g
Doymuş Yağ 12.3 g
Karbonhidrat 84.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...