Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
TM6 TM5 TM31

Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

4.6 (75 değerlendirme)

Malzemeler

  • 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 140 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 130 g dry white wine
  • 320 g risotto rice
  • 700 g liquid vegetable stock, hot
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
  • 15 g unsalted butter
  • 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
  • 1 tsp fresh thyme leaves

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2219 kJ / 530 kcal
Protein
15.6 g
Karbonhidrat
73.4 g
Yağ
19.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler

/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r76039