Cihazlar ve Aksesuarlar
Baguette sin gluten
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
2 porciones
Malzemeler
-
60 g de harina de amaranto
-
1 cdita de psyllium
-
1 cdita de sal
-
11 g de levadura seca
-
1 cdita de azúcar
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1 huevo
-
200 g de agua
-
1 cdita de goma xantana (4 g)
-
fécula de maíz para enharinar
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porción
Sodyum
1411.5 mg
Protein
9 g
Kalori
774.7 kJ /
185.2 kcal
Yağ
4.6 g
Lif
6.8 g
Doymuş Yağ
1.2 g
Karbonhidrat
28.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Panadería sin gluten
12 Tarif
Meksika
Meksika