Polpo con patate a Cottura Lenta

Polpo con patate a Cottura Lenta

3.7 18 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 70 g di scalogno a pezzi
  • 1 peperoncino rosso (isteğe bağlı)
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1000 g di polpo fresco pulito e a pezzi (vedere consigli)
  • 60 g di vino bianco
  • 200 g di pomodorini la polpa in scatola
  • 1 spicchio di aglio
  • 6 foglie di basilico fresco lavate
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 500 g di patate pelate e a tocchi grandi (3 cm circa)
  • 4 pane casereccio
  • sale a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 328.2 mg
Protein 34.2 g
Kalori 1993.3 kJ / 476.5 kcal
Yağ 14.6 g
Lif 6.8 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 53.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...