Moscardini alla busara sottovuoto

Moscardini alla busara sottovuoto

3.9 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
2 porzioni

Malzemeler

  • 70 g di cipolla dorata a fette grosse
  • 20 g di burro
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 1 pizzico di peperoncino in polvere
  • 400 g di moscardini piccoli, puliti
  • 20 g di Cognac
  • 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 403.7 mg
Protein 22.7 g
Kalori 1365.5 kJ / 326.5 kcal
Yağ 20.7 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 6.4 g
Karbonhidrat 6.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...