Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

3.9 27 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 portions

Malzemeler

  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 3 brins de persil frais, équeuté
  • 25 g de beurre
  • 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 2 filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • pommes de terre (isteğe bağlı) pour le service
  • filet de jus de citron (isteğe bağlı) pour le service

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 740.5 mg
Protein 31.5 g
Kalori 1194 kJ / 285.5 kcal
Yağ 15.5 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 10 g
Karbonhidrat 4.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...