Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

4.0 26 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 portions

Malzemeler

  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de persil frais, équeuté
    3 brins
  • de beurre
    25 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    25 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
    2
  • d'eau
    1500 g
  • de jus de citron (½ citron)
    30 g
  • pommes de terre (isteğe bağlı) pour le service
  • de jus de citron (isteğe bağlı) pour le service
    filet

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 285.5 kcal / 1194 kJ
Protein 31.5 g
Yağ 15.5 g
Karbonhidrat 4.5 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 10 g
Sodyum 740.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi