Tortini di zucca con Taleggio cremoso

Tortini di zucca con Taleggio cremoso

4.6 97 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 200 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 15 g di burro + q.b.
  • 120 g di ricotta di capra
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 700 g di acqua
  • 180 g di Taleggio
  • 12 fettine di guanciale di maiale
  • 6 pomodorini confit

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 6 porzioni

Sodyum 1326.9 mg
Protein 43.1 g
Kalori 2778 kJ / 664 kcal
Yağ 49.3 g
Lif 0.5 g
Doymuş Yağ 28.6 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...