Cabillaud et riz vénéré

Cabillaud et riz vénéré

3.3 15 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 portions

Malzemeler

  • 70 g de parmesan en morceaux
  • 70 g d'échalotes
  • 15 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz vénéré
  • 680 g d'eau
  • 140 g de vin blanc
  • 4 filets de cabillaud (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 30 g de mascarpone
  • 10 g de coriandre fraîche pour la finition
  • 10 g de charbon actif en poudre (voir "Conseil(s)")

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 479.3 mg
Protein 40.3 g
Kalori 2547.8 kJ / 605 kcal
Yağ 20 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 6.8 g
Karbonhidrat 61.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...