Crema di castagne con finferli e speck

Crema di castagne con finferli e speck

4.6 16 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 150 g di porro la parte bianca (3 cm)
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 foglia foglia di alloro fresca lavata
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 3 foglie di salvia fresca lavate
  • 300 g di patate pelate e a pezzi (3 cm)
  • 400 g di castagne cotte e pelate (peso netto)
  • 900 g di brodo vegetale
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di funghi finferli freschi
  • 70 g di speck a listarelle
  • 5 - 6 fili di erba cipollina fresca tritata, per guarnire

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 318.1 mg
Protein 13.1 g
Kalori 1543.3 kJ / 368.8 kcal
Yağ 17.1 g
Lif 9.3 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 42.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...