Cihazlar ve Aksesuarlar
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
5 porsiyon
Malzemeler
-
tam buğday unu125 g
-
badem kabukları soyulmuş25 g
-
su885 g
-
instant kuru hamur mayası¾ tk
-
zeytinyağı Varomayı yağlamak için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
4.8 g
Kalori
476 kJ /
114 kcal
Yağ
3.3 g
Lif
3.8 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye