Cihazlar ve Aksesuarlar
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
Hazırlık 40 dk
Toplam 4sa
4 porsiyon
Malzemeler
Tavuk
-
diş sarımsak2
-
zencefil, taze kök10 g
-
un70 g
-
mısır nişastası20 g
-
kabartma tozu1 tk
-
tuz2 tk
-
karabiber¼ tk
-
tavuk kanadı1000 g
Sos
-
diş sarımsak5
-
zencefil, taze kök10 g
-
pirinç sirkesi60 g
-
esmer şeker50 g
-
bal60 g
-
acı sos (ör. Sriracha)30 - 50 g
-
ketçap30 g
-
soya sosu15 g
-
susam yağı15 g
-
sıvı yağ kızartmak için1000 - 1500 g
-
susam kavrulmuş1 yk
-
taze soğan süslemek için, dilimlenmiş (5 mm)2
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2023.6 mg
Protein
47.5 g
Kalori
14600.6 kJ /
3489.6 kcal
Yağ
350.9 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
89.2 g
Karbonhidrat
48.3 g