Cihazlar ve Aksesuarlar
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
şeker120 g
-
vanilya özü, doğal1 tk
-
tarçın, toz1 ½ tk
-
armut, Williams cinsi (sert) soyulmuş, yarıya bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış (bk. öneriler)4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)850 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
badem, kıyılmış, kavrulmuş
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
3 mg
Protein
2 g
Kalori
1024 kJ /
244 kcal
Yağ
3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye