Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

3.0 31 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • 80 g de fromage type morbier, coupé en morceaux
  • 600 g de blancs de poireau coupés en tronçons (2-3 cm)
  • 20 g de beurre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 4 œufs
  • huile pour la cuisson
  • 200 g d'épinards frais
  • 30 g de graines de lin brun

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 603.5 mg
Protein 15.3 g
Kalori 1269.3 kJ / 306 kcal
Yağ 22.8 g
Lif 7.8 g
Doymuş Yağ 9.3 g
Karbonhidrat 6.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...