Pane alle erbe mediterranee e ricotta

Pane alle erbe mediterranee e ricotta

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 21sa
1 pezzo

Malzemeler

Lievitino
  • 190 g di acqua
  • 15 g di lievito madre di segale
    1 ½ g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina di segale
Pane
  • 670 g di acqua (di cui 160 g fredda)
  • 100 g di ricotta vaccina fresca, ben scolata dal siero
  • 400 g farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
  • 10 g di sale
  • 3 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste (ad es. timo, origano, basilico, rosmarino)
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • 2 - 3 foglie di salvia fresca lavate

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Protein 69 g
Kalori 8501 kJ / 2129 kcal
Yağ 12 g
Lif 26.4 g
Karbonhidrat 397 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...