Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 siung bawang putih
- 85 g bawang merah (berkisar 6 bawang merah)
- 30 g minyak goreng
- 2 cabai merah segar, potong kecil-kecil
- 90 g bawang bombai, potong kecil-kecil
- 100 g fillet dada ayam, dengan kulit, potong kecil-kecil (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 500 g mi kuning, suhu ruang
- 30 g kecap hitam
- 20 g saus cabai
- 2 sdt kaldu ayam bubuk, homemade atau instan, sesuai selera
- 300 g udang utuh, dibersihkan dan kulitnya dibuang
- 150 g air
- 50 g lokio segar, potong sepanjang 3 cm
- 50 g taoge segar, dibilas dengan air dan ditiriskan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r753397