Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

4.6 18 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 10 dk
8 portions

Malzemeler

  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 1 échalote
  • 30 g de beurre
  • 200 g d'épinards frais
  • 400 g de lait de coco
  • 100 g de crème liquide entière
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 50 g de parmesan râpé
  • 150 g de maquereau fumé émietté
  • 1 c. à café de paprika

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 342.4 mg
Protein 8.8 g
Kalori 1012.3 kJ / 244.6 kcal
Yağ 21.8 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 15.3 g
Karbonhidrat 2.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...