Bowl vegan con quinoa e verdure

Bowl vegan con quinoa e verdure

4.5 17 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 250 g di funghi champignon freschi, a fette
  • 300 g di chicchi di quinoa
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di aceto di riso
  • 80 g di salsa di soia
  • 40 g di olio di sesamo
  • 2 cucchiaini di semi di sesamo, tostati
  • 220 g di cipolla a spicchi
  • 130 g di carota a fette (1-2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 di cipolla rossa
  • 150 g di cetriolo
  • 100 g di asparagi verdi
    100 g di edamame, surgelati
  • 12 pomodorini
  • 160 g di mais dolce in scatola
  • 120 - 150 g di spinaci baby freschi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1541.8 mg
Protein 19 g
Kalori 2662 kJ / 636.3 kcal
Yağ 31.5 g
Lif 11 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 74.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...