Cihazlar ve Aksesuarlar
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
800 g
Malzemeler
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 800 g
Sodyum
2998.8 mg
Protein
21.1 g
Kalori
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Yağ
345 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
218.5 g
Karbonhidrat
252.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda