Tortelli di zucca e Gorgonzola

Tortelli di zucca e Gorgonzola

3.7 9 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

Zucca
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
Pasta
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 100 g di amaretti duri
  • 150 - 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gorgonzola a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 40 g di burro
  • 4 - 5 foglie di salvia fresca lavate
  • Parmigiano reggiano grattugiato grattugiato, a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 817.3 mg
Protein 27.4 g
Kalori 2449.7 kJ / 585.5 kcal
Yağ 26.8 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 12.7 g
Karbonhidrat 61 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...