Risotto à la tomate et burrata

Risotto à la tomate et burrata

4.5 371 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • 80 g de parmesan en morceaux (2 cm)
  • 500 g de tomates en grappes, coupées en quatre
  • 500 g d'eau
  • 50 g de concentré de tomates double concentré
  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 40 g d'huile d'olive
  • 100 g de vin rouge
  • 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
  • 1 c. à café de sel
  • 4 boules de fromage burrata petites (env. 200 g)
  • ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
  • 2 c. à café d'huile d'olive
  • 4 pincées de fleur de sel
  • 4 pincées de poivre, moulu

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 portions

Protein 72.9 g
Kalori 10164 kJ / 2427 kcal
Yağ 115 g
Karbonhidrat 268 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...