Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

4.2 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 15 dk
6 portions

Malzemeler

  • 410 g d'eau
  • 10 g d'armagnac
  • 5 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine type 55 et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café de sel
  • 10 g d'huile neutre et un peu pour le saladier
  • 60 g d'ail
  • 5 g de beurre demi-sel

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 665.5 mg
Protein 9.5 g
Kalori 1480 kJ / 351.3 kcal
Yağ 5 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 63.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...