Calamarata con crema di peperoni

Calamarata con crema di peperoni

4.5 76 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 peperoncino (isteğe bağlı) mediamente piccante, a rondelle
  • 1 spicchio di aglio
  • 170 g di cipolle rosse di Tropea a rondelle
  • 330 g di peperoni rossi puliti e a listarelle
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 500 g di pasta secca tipo calamarata
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 150 g di Provolone piccante a cubetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 362.6 mg
Protein 17.2 g
Kalori 2249.2 kJ / 537.5 kcal
Yağ 22.6 g
Lif 4.3 g
Doymuş Yağ 5.6 g
Karbonhidrat 70.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...