Chocolat chaud au caramel et au whisky

Chocolat chaud au caramel et au whisky

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 portions

Malzemeler

  • 250 g de sucre
  • 30 g d'eau
  • 250 g de crème liquide 30-40% M.G.
  • 30 g de beurre froid, en 1 morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1 c. à café jus de citron (voir conseil)
  • 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 700 g de lait
  • 100 g de poudre de cacao
  • 30 g de whisky
  • de la crème fouettée maison, pour la finition (voir conseil)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 8 g
Kalori 3110 kJ / 743 kcal
Yağ 41 g
Lif 24.1 g
Karbonhidrat 79 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...