Cihazlar ve Aksesuarlar
美式烘肉卷
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
16 片
Malzemeler
-
水400 克
-
蛋 带壳的4 颗
-
白面包 (新鲜或隔夜的),切小块50 克
-
牛奶100 克
-
油 涂抹用
-
油20 克
-
洋葱 切块80 克
-
混合肉糜 (例如猪肉和牛肉)800 克
-
蛋 打散的2 颗
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
甜红辣椒粉½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 片
Protein
13 g
Kalori
694 kJ /
166 kcal
Yağ
12 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then. Now. Always.
50 Tarif
Çin
Çin