Cihazlar ve Aksesuarlar
Grisons Barley Soup
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
leek cut in pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped½ bunch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
116.4 mg
Protein
9.8 g
Kalori
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Yağ
17.3 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
10.3 g
Karbonhidrat
25.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then. Now. Always.
50 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda