Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

2.9 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
6 parts

Malzemeler

La terrine
  • 300 g d'eau
  • 100 g de carottes coupées en bâtonnets
  • 100 g de haricots verts frais
  • 50 g de fèves fraîches
  • 50 g de petits pois frais
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait de coco
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
  • 1 bouquet de cerfeuil frais
  • 30 g de jus de citron vert
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g d'eau

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 part

Sodyum 367 mg
Protein 6.3 g
Kalori 1048.2 kJ / 253.5 kcal
Yağ 20.8 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 14.5 g
Karbonhidrat 7.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...