Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle

Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle

4.4 105 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
4 portions

Malzemeler

  • 720 g d'eau
  • 3 poireaux en rondelles de 1 cm
  • 1 échalote coupée en deux
  • 20 g de beurre
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • 40 g de vin blanc
  • ½ cube cube de bouillon de légumes
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 160 g de noix de pétoncle
  • 40 g de cerneaux de noix
  • 2 brins d'aneth frais ciselés

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 11 g
Kalori 1100 kJ / 265 kcal
Yağ 19 g
Karbonhidrat 9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...