Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)

Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
8 porzioni

Malzemeler

Frolla senza glutine
  • 50 g di anacardi non salati
  • 100 g di riso
  • 100 g di farina di mais
  • 100 g di zucchero
  • 100 g di burro a pezzi
  • 2 uova medie
  • 50 g di amido di mais
Terminare la preparazione
  • 50 g di zucchero di canna
  • 600 g di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
  • gelato alla crema a piacere

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 20.7 mg
Protein 4.9 g
Kalori 1482.5 kJ / 354.4 kcal
Yağ 14.9 g
Lif 1.9 g
Doymuş Yağ 6.5 g
Karbonhidrat 53.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...