Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)

Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)

4.2 28 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
8 porzioni

Malzemeler

Frolla al grano saraceno
  • 200 g di grano saraceno
  • 100 g di fecola di patate
  • 100 g di zucchero di canna
  • 140 g di burro a pezzi
  • 1 uovo
  • ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci (isteğe bağlı) consentito da prontuario
Terminare la preparazione
  • 150 g di confettura di pesche
  • 400 g di pesche sbucciate e tagliate a fettine

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 13.7 mg
Protein 4.7 g
Kalori 1533.5 kJ / 366.5 kcal
Yağ 16 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 8.7 g
Karbonhidrat 54.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...