Pasta ricotta e pomodorini

Pasta ricotta e pomodorini

4.3 177 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 pizzico sale
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle
  • 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
  • 200 g di ricotta vaccina scolata dal siero

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 15.9 g
Kalori 1807 kJ / 432 kcal
Yağ 14.5 g
Lif 4.9 g
Karbonhidrat 63.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...