Cihazlar ve Aksesuarlar
Gratin de champignons, courge et épinards
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portions
Malzemeler
-
30 g de beurre
-
400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
-
1000 g d'épinards frais
-
150 g de crème liquide 35% m.g.
-
2 pincées de sel
-
2 pincées de poivre moulu
-
500 g d'eau
-
600 g de courge butternut coupée en cubes
-
30 g de parmesan râpé
-
10 g de persil frais équeuté
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
432.5 mg
Protein
14 g
Kalori
1461.8 kJ /
352 kcal
Yağ
21.5 g
Lif
11 g
Doymuş Yağ
14.5 g
Karbonhidrat
21.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix® et moi n°33
47 Tarif
Fransa
Fransa