Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette

Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette

3.5 15 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

La courge et le merlu
  • 500 g d'eau
  • 800 g de courge butternut coupée en cubes (2 cm)
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g de filets de merlu
La crème ciboulette
  • 100 g de fromage frais type Philadelphia
  • 30 g de jus de citron
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
  • 1 pincée de sel
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 1 pincée de poivre moulu

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 613 mg
Protein 29.8 g
Kalori 1540.3 kJ / 368.3 kcal
Yağ 17 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 23.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...