Pipirrana au calamar (salade andalouse)

Pipirrana au calamar (salade andalouse)

4.0 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • 300 g de concombre détaillé en dés
  • 6 pincées de sel
  • 60 g d'oignon nouveau
  • ½ piment vert frais (isteğe bağlı) à ajuster en fonction des goûts
  • 40 g d'huile d'olive
  • 500 g de calamars coupés en lamelles
  • 300 g de tomates détaillées en dés
  • 200 g de poivron jaune détaillé en dés
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 30 g de jus de citron

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1.5 mg
Protein 42.5 g
Kalori 1370.8 kJ / 326.3 kcal
Yağ 12.3 g
Lif 1676.3 g
Doymuş Yağ 2.3 g
Karbonhidrat 9.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...