Baccalà alla mediterranea

Baccalà alla mediterranea

4.6 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 200 g di cipolle dorate in 8 spicchi
    200 g di cipolle rosse
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di patate pelate e a fette (7 mm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di acqua
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
  • 2 cucchiai di pangrattato
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 5 g di sale
  • 50 g di olive denocciolate
  • ½ cucchiaino di origano secco
  • 80 g di olive taggiasche denocciolate
  • 20 - 30 g di capperi
  • 1 - 2 rametti di origano secco

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 505.8 mg
Protein 24.4 g
Kalori 1183.3 kJ / 282.8 kcal
Yağ 13.5 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 1.2 g
Karbonhidrat 16.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...