Burro bianco allo champagne

Burro bianco allo champagne

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
500 g

Malzemeler

  • 60 g di scalogni in quarti
  • 1 rametto di foglioline di timo fresco
    1 pizzico di timo secco
  • 130 g di burro a pezzi
  • 50 g di aceto bianco
  • 60 g di funghi champignon a fette
  • 100 g di Champagne
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 500 g

Sodyum 1043.6 mg
Protein 7.4 g
Kalori 6249 kJ / 1494 kcal
Yağ 144.8 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 84.4 g
Karbonhidrat 20.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...